Interieurstyling en kleuradvies

Een woning inrichten en stylen tot het een thuis wordt, dat is vaak een hele klus. Is jouw interieur al zoals je het wil maar mis je bepaalde accessoires? Wij helpen graag met interieurstyling voor het compleet maken van jouw interieur. Door het toevoegen van bepaalde (kleine) meubels of unieke accessoires kan de inrichting al passend worden voor de gewenste interieurstijl. Samen bekijken we je huidige interieur en bespreken we waar je naar toe wilt. Maar niet alleen accessoires of bepaalde kleuren zorgen voor een optimale woonbeleving, ook passende raambekleding, verlichting en materialen dragen hieraan bij. 

Direct contact

Vragen over onze diensten en producten? Neem direct contact met ons middels de onderstaande contactgegevens.

Kleuradvies interieur voor kantoor of bedrijfspand

Ook op zakelijk gebied kan styling van KLIMliving een toegevoegde waarde zijn. We houden rekening met de gebruiksfuncties van de ruimtes en geven hierbij passend advies. Zo wordt een kantine een heerlijke plek om te lunchen en een vergaderzaal een productieve ruimte. 

KLIMliving ontzorgt je graag in dit proces, zodat je door onze hulp weer verliefd wordt op je eigen huis of bedrijfsruimte. Wij denken met je mee, leveren vernieuwende ideeën aan en zorgen dat het kleurenpallet helemaal op elkaar is afgestemd. 

Wij werken vanuit ons kantoor in Zeeland maar voor kleur- en stylingadviezen komen wij graag bij je langs. We voorzien je van een kleurenpallet, moodboard en shoppinglist. Aansluitend komen we bij jou langs om de items op de juiste plek te zetten. 

Werkwijze uitgebreid advies: 

  1. Kennismakingsgesprek: We starten met een vrijblijvende afspraak op locatie. Voor ons is het belangrijk dat wij een klik hebben met onze opdrachtgever. Daarbij is het van belang dat wij een goede indruk krijgen van de locatie. Tijdens het gesprek bespreken we jouw wensen en waar je uiteindelijk heen wilt.
  2. Uitwerking en moodboard: Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Op basis van jouw wensen stellen wij diverse moodboards op. Hierin verwerken we de stijl waar je naar toe wilt. We kiezen nieuwe materialen, kleuren en accessoires.
  3. Uitvoering: Zodra het plan klaar is, sturen wij het digitaal naar je toe. Op het gemak kun je de adviezen tot je nemen. Afhankelijk van het plan kunnen we jou begeleiden met de uitvoering hiervan. Maar je kunt dit uiteraard ook zelf doen. Vaak plannen we een afrondend gesprek in om het volledige plan door te nemen.

Wil je weer verliefd op je huis worden of wil je net dat beetje extra? Neem vrijblijvend contact op. 

Styling- en Kleuradvies in a minute:

Wil je je interieur met een paar kleine aanpassingen upgraden? Of gewoon direct aan de slag? Ook daar kunnen we je bij helpen. Wij komen bij je langs en nemen in 1,5 a 2 uur tijd de ruimte door en geven jou ter plekke advies. Je kunt dan kiezen voor kleur- en styling advies in a minute. 

Op voorhand hebben wij een telefonisch kennismakingsgesprek zodat wij je goed voorbereid kunnen adviseren. 

Patricia Karreman

Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart.

Patricia Karreman