Project- en kantoorinrichting

Bij Project- en kantoorinrichting is het belangrijk dat elk detail telt. Van het vroegtijdig meedenken bij nieuwbouw tot het verfijnen van bestaande ruimtes, KLIMliving gaat verder dan traditionele  meubels en decoratie. Of het nu gaat om  kantoorruimtes, restaurants, of het vernieuwen van recreatieparken, ons doel is om elke ruimte niet alleen functioneel maar ook inspirerend te maken.

Wij werken met aandacht voor ergonomie, akoestiek, en een lichtplan op maat, streven we ernaar om een omgeving te creëren die niet alleen het welzijn van medewerkers bevordert maar ook een onvergetelijke indruk op klanten achterlaat. Laat ons je begeleiden van concept tot realisatie en ervaar het ‘wauw’ effect.

Direct contact

Vragen over onze diensten en producten? Neem direct contact met ons middels de onderstaande contactgegevens.

Projectinrichting meer dan meubels en verlichting

Bij KLIMliving begrijpen we dat projectinrichting verder gaat dan alleen meubels en decoratie. Er komt veel bij kijken om een bepaalde ruimte in te richten. Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant of een recreatiepark, uiteindelijk is het van belang dat de ruimte optimaal benut wordt voor gebruik.

Want waar moet je nu beginnen? Dat is afhankelijk van het project. Ga je nieuwbouw of verbouwen? Bij nieuwbouw is het ideaal dat wij zo vroeg mogelijk meedenken. Dit heeft niet alleen voordelen voor het ontwerp op zichzelf maar ook voor de planning. Op sommige items kunnen lange levertijden zitten, het fijnste is dan dat we zo vroeg mogelijk schakelen. De datum wanneer het pand klaar moet zijn is vaak bekend. Dan wil je toch het liefst dat alles kloppend is?

Maar ook bij bestaande bouw waarbij verbouwd gaat worden is een strakke planning niet weg te denken. Het valt of staat hier namelijk mee. Zeker als wij ondersteunen bij een a tot z begeleiding. Dat wil zeggen dat we begeleiden bij afspraken, het regelen van leveranciers en uiteindelijk zorgen we dat het een geheel wordt met de styling.

Het kan ook zo zijn dat je graag je huidige ruimte opnieuw wilt stylen zonder hele grote verbouwingen. Voor een totaal andere sfeer hoeven er niet altijd grote ingrepen te gebeuren. Je bent nog tevreden met de bestaande vloer maar het meubilair is aan vervanging toe. Ook mist er her en der wat sfeer voor een fijne werkomgeving. Ook hierin ondersteunen wij graag. Want met relatief kleine toevoegingen creëer je soms een hele andere look!

In iedere sector zijn weer andere wensen en functies van de ruimte van toepassing. Maar uiteindelijk is de ruimte vaak wel het visitekaartje van het bedrijf. Met de inrichting van de bedrijfsruimte laat je zien wat je uitstraalt. Voor klanten kan dit de doorslag zijn want een eerste indruk, die maak je tenslotte maar een keer.

Interieuradvies voor projecten

Bij het interieuradvies van projecten gaan het vaak over de afwerking. Denk aan wand- en raambekleding, vloeren en de inrichting. Door op de juiste manier gebruik te maken van kleuren en materialen kun je een persoonlijke inrichting creëren, passend bij je eigen organisatie.

Maar niet alleen de uitstraling is van belang bij projectinrichting. Denk aan veiligheidsrichtlijnen, ergonomische bureau’s en stoelen en de akoestiek. Dit zijn aspecten die de belangrijk zijn bij voor het welzijn van de medewerkers. Een zit-sta bureau of een ergonomische bureaustoel kan hierin het verschil maken. En ook dit soort producten zijn helemaal samen te stellen naar eigen wens. Het combineren van een eigentijdse uitstraling en een optimale werkomgeving voor de medewerkers, dat is waar we het voor doen.

Vaak wordt het belangrijkste vergeten en dat is het optimaal lichtplan waarin rekening wordt gehouden met functionele- en sfeerverlichting. Ook dit is per project verschillend. Zo zal er in een restaurant rekening gehouden worden met de sfeer ten opzichte van de klanten en een kantoorruimte kenmerkt zich meer aan functionele verlichting om de productiviteit te ondersteunen.

Waar kan KLIMliving bij helpen?

Omdat ieder project anders is nemen wij graag alles van begin tot eind met je door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aansluitend volgen er diverse fases waarin we stalen doornemen, het (concept) plan bespreken en langs gaan bij partijen om de producten met eigen oog te bekijken. Een goed gevoel is hierin het belangrijkste!

Ook aanschaf van kantoor- of projectinrichting is vaak een grote investering. Op voorhand zullen wij dit dan ook bespreken tijdens de kennismaking. Bij KLIMliving denken wij hier in mee doordat we samenwerken met bekende merken en fabrikanten, door deze samenwerking kunnen wij een nette prijs neerleggen. Uiteindelijk brengen wij helder in kaart wat de totale investering gaat zijn.

Ons doel: Het wauw effect!

Al met al komt er bij de inrichting van een project veel bij kijken. Ons doel is om je volledig te ontzorgen en te ondersteunen met het maken van de keuzes, waarna je uiteindelijk het ‘wauw’ effect krijgt als je je pand binnenloopt!

Ben je er klaar voor om dat ‘wauw’ effect te gaan realiseren? Wij werken op basis van maatwerk. Graag komen wij vrijblijvend bij je langs om de wensen door te nemen. Aansluitend zullen we een passende offerte opstellen.

Patricia Karreman

Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart.

Patricia Karreman