Over ons

Leuk dat je een bezoekje brengt aan onze website! Graag neem ik je mee in het verhaal van KLIMliving. Mijn naam is Patricia Karreman en van jongs af aan ben ik bezig met interieur.

Mijn eerste meubels

Dit begon vroeg met het ontwerpen en maken van eigen meubels. De eerste meubels waren kleine krukjes met leuke stoffen die ik verkocht op Zeeuwse markten en later groeide dit uit tot het maken van industriële kasten voor particulieren en winkeliers.

Direct contact

Vragen over onze diensten en producten? Neem direct contact met ons middels de onderstaande contactgegevens.

Van creativiteit naar ondernemerschap

De creativiteit, maar ook het ondernemen zat er toen al in. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik uiteindelijk zelfstandig ondernemer ben geworden. En zo is uiteindelijk KLIMliving ontstaan. Mijn passie voor interieur groeit dan ook met de dag. Het leuke van interieur is dat het overal is, inspiratie kun je dan ook overal opdoen voor iedere woonstijl.

 

Woonstijlen bij KLIMliving

KLIMliving staat voor: klassiek, landelijk, industrieel en modern. Dit zijn diverse woonstijlen die vaak terugkomen in interieurs. Maar er bestaan natuurlijk nog veel meer interieurstijlen, denk hierbij aan retro, bohemian, hotel chique, scandinavisch en ga zo maar door.

Onze passie voor verlichting

De afgelopen jaren wekte verlichting mijn interesse, nu zul je denken waarom verlichting? Ik vind dat verlichting de sfeer maakt in iedere ruimte!

 

Interieuradvies op maat voor thuis en zakelijk

Ons enthousiasme voor interieurontwerp komt tot uiting in de op maat gemaakte adviezen die ze biedt voor zowel particulieren als zakelijke projecten, zoals kantoren, winkels, restaurants en andere bedrijfsruimtes. Haar doel is om een perfecte balans te creëren tussen functionaliteit, comfort en stijl,

Passie voor interieur in elke ruimte

Bij KLIMliving draait alles om de liefde voor het vak dat is duidelijk merkbaar in elk project wat we realiseren, of het nu gaat om een huiselijke omgeving of een zakelijk project. Wij streven ernaar om met creativiteit en expertise unieke en inspirerende ruimtes te creëren die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Waarom ik van mijn vak houd

Maar wat vind ik nu zo leuk aan het vak? Ik houd ervan om samen met mijn klanten te brainstormen en creaties op papier te zetten. Van ontwerp tot styling, de diversiteit in het werkt maakt mijn werk bijzonder leuk.

Patricia Karreman

Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart.

Patricia Karreman